Velg en side

Kaffidyret

DESIGN AV LOGO, NETTSIDE OG GAVEKORT

Kaffidyret er en nyoppstartet kaffebare i Sokndal, hvor jeg kommer fra. De har fokus på lokale varer og samarbeider med bedrifter i nærområdet. Kaffebønner får de levert fra Austrått Kaffebrenneri. 

01

LOGODESIGN

Poenget i logoen er naturligvis at D’en er snudd om til en kaffekopp. I starten var jeg usikker på om dette ville være leselig for alle – men jeg konkluderte med at jeg syntes logoer er bedre om man må ta en ekstra titt for å se hva det er.

Typografi: Nexa og Quicksand
Verktøy: Over, Adobe Illustrator

02

WEBDESIGN

Hovedfokuset for nettsiden var å kunne være tilgjengelig for kunder, og vise åpningstider og kontaktinformasjon. Dermed gikk jeg for en one-page nettside. Alle bildene på nettsiden er også fra eierne selv, noe som setter et personlig preg. I tillegg er det lagt vekt på at nettsiden skal være responsiv, siden de fleste bruker mobilen til alt nå til dags. 

Verktøy: Wordpress, Adobe Lightroom

03

DESIGN AV GAVEKORT

Gavekortet skulle være i samme stil som logoen – enkel men fengende. Her går det samme fargene igjen i med en mørkere brun som kontrastfarge. På den hvite siden har kaffekoppen blitt tatt med som et element sammen med rette linjer og store bokstaver.