Logodesign, webdesign og gavekort

for KAFFIDYRET

Kaffidyret er en nyoppstartet kaffebar i Sokndal, hvor jeg kommer fra. De har fokus på lokale varer og samarbeider med bedrifter i nærområdet. Kaffebønner får de levert fra Austrått Kaffebrenneri. 

Logodesign

Hovedfokuset med logoen er D’en som er snudd om til en kaffekopp. I starten var jeg usikker på om dette ville være leselig for alle – men jeg konkluderte med at jeg syntes logoer kan fremstå mer unike om man må ta en ekstra titt for å se hva det er.

Typografi: Nexa og Quicksand
Verktøy: Adobe Illustrator

Webdesign

Hovedfokuset for nettsiden var å kunne være tilgjengelig for privatkunder og bedrifter, for å vise åpningstider og kontaktinformasjon. Dermed gikk jeg for en one-page nettside. Alle bildene på nettsiden er fra eierne selv, noe som setter et personlig preg. I tillegg er det lagt vekt på at nettsiden skal være responsiv, siden de fleste bruker mobilen til alt nå til dags.

Verktøy: Wordpress, Adobe Lightroom

Design av gavekort

Gavekortet skulle være i samme stil som logoen – enkel men fengende. Her går de samme fargene igjen i med en mørkere brun som kontrastfarge. På den hvite siden har kaffekoppen blitt tatt med som et element sammen med rette linjer og store bokstaver.

Verktøy: Adobe Indesign