Personvern

Personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du bruker vår nettside eller er i kontakt med oss via e-post og telefon. Her finner du informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn og dine rettigheter knyttet til dette. Opplysningene behandles i henhold til Personopplysningsloven §19 og §18.1

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler

Olivia Vestbøstad Støle (OLIVIA | Mediedesign)
Org.nr.: 924 693 274 / post@oliviamedia.no / tlf. 47909503

 

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi har vurdert det slik at noen opplysninger er nødvendig for å kunne gi deg best mulig oppfølging ved kontakt og forbedre brukervennlighet av nettsiden. 

Behandling av personopplysninger

Den som besøker nettstedet, kan frivillig benytte seg av kontaktinformasjon som ligger tilgjengelig på nettstedet. Vi behandler disse opplysningene ved kontakt via telefon/e-post, ved bestilling, pristilbud og lignende: Fornavn, Etternavn, Telefonnummer, E-postadresse, Fakturaadresse, Organisasjonsnummer, Sted mm.

OLIVIA | Mediedesign er behandlingsansvarlig og står for utvikling, design og oppdatering av nettsiden. Driftsleverandør av domene og webhotell er Pro Isp. All kommunikasjon via e-post går via Pro Isp sine servere. Det er kun OLIVIA | Mediedesign og Pro Isp som har tilgang til informasjonen.

Statistikk / Google Analytics

OLIVIA | Mediedesign samler inn opplysninger fra besøkende på www.oliviamedia.no. Disse opplysningene er ikke identifiserbare og skal kun brukes til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Vi får oversikt over hvor mange som er inne på nettstedet, hvor besøkende kommer fra, hvor lenge besøkende er inne på nettstedet, hvilken nettleser som benyttes og hvilke enheter som benyttes. 

OLIVIA | Mediedesign bruker Google Analytics som analyseverktøy for å samle inn IP-adresser som gir opplysninger om atferd på nettstedet. Målet med analyseverktøyet er å få kunnskap om besøkendes behov og tilpasse innholdet deretter. IP-adressen kan ikke si oss noe umiddelbart om hvem personen er, men blir definert som en personopplysning siden den kan spores tilbake til en bestemt maskin og enkeltperson. Vi behandler IP-adressen avidentifisert som vi si at vi ikke kan spore tilbake til enkeltpersoner.

Arkivering 

OLIVIA | Mediedesign arkiverer ulike typer personopplysninger i henhold til arkivloven. Ved krav om innsyn utleveres opplysninger i henhold til lovverket. I eget regnskapssystem lagres navn, etternavn, bedrift, e-post, telefon, adresse, prosjektnavn, kostnader, organisasjonsnummer og lignende for bokføring av prosjekt. Ved henvendelser pr. telefon og e-post arkiveres relevante opplysninger i selve prosjektet. Henvendelser som ikke lenger er relevante for tiden fremover vil slettes. Telefonsamtaler vil ikke bli tatt opp på noen som helst måte og kan kun spores til det enkelte telefonnummer med navn.

Dine rettigheter

Besøkende på nettstedet og andre kunder som har vært i kontakt med OLIVIA | Mediedesign kan be om innsyn i sine personopplysninger. Vedkommende kan be om endring av opplysninger hvis noe er uriktig.